Cookies Deze website gebruikt cookies die door Amefa en derden worden geplaatst. Zo kun jij optimaal gebruik maken van de functionaliteiten op deze website, krijgen wij inzicht in het bezoekersgedrag en kunnen wij relevante advertenties tonen. Klik ‘Akkoord’ om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor doelen zoals beschreven in ons privacy statement.
Menu

Bereiding (20 min)

Kook de pasta al dente. Meng alle ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en bewaar in de koelkast. Bestrooi de kip met paprikapoeder, peper en zout en bak in een beetje olie of boter ca 8 tot 10 minuten gaar in de pan.

caesar_salade_pasta_01.jpgcaesar_salade_pasta_02.jpgcaesar_salade_pasta_03.jpgcaesar_salade_pasta_04.jpg

Snijd de kroppen sla in repen en meng met de pasta en verdeel over 2 borden. Snijd de warme kip in dunne plakken en verdeel over de salade. Bestrooi met croutons en Parmezaanse kaas. Snijd de eitjes in vieren en leg op de salade. Besprenkel het gerecht met de dressing. Deze salade kun je zowel lauwwarm als koud eten.

 

Bron: leukerecepten.nl